Tinto Pesquera

Tinto Pesquera er startet af Alejandro Fernandez, en af spaniens vigtige vinpersonligheder. I kraft af sin uafbrudte fokus på kvalitet, kvalitet og atter kvalitet, har han stort set hamret nye milepæle i den spanske vinhistorie, for hver eneste årgang han har fremstillet. Hele eventyret begyndte i 1972 da han, i en tid hvor det meste af Ribera del Dueros vinindustri lå brak, rykkede ind i et nedlagt vinbrug, bygget helt tilbage i 1700-tallet. Det var han store drøm selv at producere sin egen vin.
Det tog ham 10 år at forhandle vingården til en moderne kavlitetsbevidst vinbrug. Hans mål og midler var simple. Han ville lave vin i verdensklasse, udelukkende baseret på Spaniens “nationaldrue”, Tempranillo. Hans vigtigste middel var – og er endnu den dag i dag – de bedste druer fra de bedste marker med ældgamle vinstokke i Ribera del Duero. I vinkælderen handler Alejandro Fernandez instinktivt – hans vingård er i dag en af verdens mest moderne, men han følger stadigvæk sin egen fingerspitzgefühl i alle vigtige spørgsmål – laboranter og reagensglas har trange kår i Alejandros kældre. Alejandro Fernandez råder i dag over to vingårde i Ribera del Duero: Pesquera og Condado de Haza.
Vine: Tinto Pesquera Crianza Tinto Pesquera Reserva Tinto Pesquera Gran Reserva Tinto Pesquera Janus
Kontakt Address: Calle Real, 2 47315 Pesquera de Duero (Valladolid) España Tel.: +34 983 87 00 37 Fax: +34 983 87 00 88 E-mail: pesquera@pesqueraafernandez.com
Tinto Pesquera  markedsføres af Philipson Vine i Danmark

Tinto Pesquera